بخش های دانشکده بخش های دانشکده

اخبار و اطلاعیه ها اخبار و اطلاعیه ها

اطلاعیه شماره 2- مدارک مورد نیاز که پذیرفته شدگان مقطع دکتری باید در روز مصاحبه همراه داشته باشند

ضروری است متقاضیان محترم ورود به دوره های دکتری " معماری" ، "معماری منظر" و "مرمت" دانشکده معماری پیش از برگزاری آزمون های کتبی و مصاحبه نسبت به تهیه و تنظیم موارد زیر اقدام و در روز مصاحبه به همراه مدارک به معاونت تحصیلات تکمیلی دانشکده معماری واقع در راهرو طبقه اول دوره های دکتری مراجعه نمایند.

1. حداقل یک پیشنهاد طرح تحقیق ( پروپوزال) معطوف به تدوین رساله دکتری:

هر داوطلب باید حداقل یک پیشنهاد طرح پژوهشی ( پروپوزال) اولیه بصورت مکتوب و معطوف به تدوین رساله دکتری ارائه نماید که در حوزه تخصصی رشته مورد تقاضای وی باشد.

1. به همراه داشتن کپی و اصل مدارک اعلام شده در سایت و همچنین:

مدارک آموزشی :

مدارک دوره‌های تحصیلی

گواهی دوره‌های زبان خارجی

توصیه‌نامه از اساتید شاخص

سوابق تدریس

مدارک پژوهشی:

شامل مقاله، کتاب، اکتشاف، اختراع، المپیادهای علمی، جوایز و تشویق نامه های علمی و...

پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد

آدرس کوتاه :